ERZİNCAN BELEDİYESİNE BİR ÖDÜLDE AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINDAN GELDİ.

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesine Bir Ödülde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığından Geldi

1104 görüntülenme - Tarih: 30.11.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi'nin yürüttüğü Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesi kapsamında “Senin Hikayen Kaleminin Ucunda” alt başlıklı ve 60 yaş üzeri 10 kişiye resim kursu verilmesi için yapılan çalışmalar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

26-27 Kasım 2015 tarihlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Bursa’da düzenlenen Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumuna Erzincan Belediyesini temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı katıldı.

Sağlıklı Yaşlıların yaşam kalitesinin yükseltilmesi için bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasının amaçlandığı iki günlük sempozyum ve çalıştaya akademisyenler, yerel yöneticiler, belediyeler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokratlar katıldı.

Geleceğiniz Parmaklarınızın ucunda projesi kapsamında geçtiğimiz yıllarda engelliler ve maddi durumu yetersiz çocuklarımıza eğitici çalışmalar gerçekleştirilmiş ve başarıyla tamamlanmıştı.