BAŞKAN BAŞSOY BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Belediye Çalışanları İle Biraraya Geldi

2824 görüntülenme - Tarih: 13.05.2014    YAZDIR

30 Mart yerel Seçimlerinde Erzincan Halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Cemalettin Başsoy Belediye personeli ile tanışma toplantısı düzenledi.

13 Mayıs Salı günü akşam saatlerinde belediye çok amaçlı toplantı salonunda Başkan yardımcıları, birim Müdürleri ve belediye sarayında görev yapan personelin katıldığı programda, Başkan Başsoy, görevi süresince yapacağı projelerini belediye çalışanları ile paylaştı.

Başsoy bir konuşma yaparak. "Yoğunluktan dolayı ancak bugün bir araya gelebildik. Bundan sonra bu toplantıları sürekli hale getireceğiz. Biz Erzincan Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin bireyleri olarak hepimizin görevleri var. Bunları yerine getirirken birbirimizle olan ilişkilerimizi güçlü tutmalı ve hep bir arada olmalıyız. Belediye başkanı olarak kapım sizler için sonuna kadar açık olacak. Ne zaman isterseniz gelebilir; sorunlarınızı, isteklerinizi benimle paylaşabilirsiniz." dedi.