MERKEZ ÇARŞISI 3. SOKAK HAYIRLI OLSUN

Buradasınız: Haberler - Merkez Çarşısı 3 Sokak Hayırlı Olsun

1118 görüntülenme - Tarih: 08.11.2015    YAZDIR

Bu yıl 10 mahallede  yaklaşık 115 km. kaldırım 100 km de yol kaplaması gerçekleştiren Erzincan Belediyesi, çalışma sezonu kapanana kadar çalışmaları aralıksız devam edecek.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; kent genelinde yol kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarına hızla devam edildiği belirtildi. Halit Paşa Caddesi üzerinde bulunan merkez otobüs duraklarının kuzeyinde ticari bir bölge olarak hizmet veren Merkez Çarşısı 3. sokakta  çalışmaların tamamlandığı ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir caddenin oluşturulduğu ifade edildi.

Geçen yıl kent genelinde 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirildiği, bu senede 30 milyonluk bütçe ile yaklaşık 115 km. yol kaplaması 125 km. de kaldırım imalatı gerçekleştirildiğine değinilen açıklama da 550 günde 15 mahallede asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığına dikkat çekildi.