40 BİN ÇİÇEĞİ TOPRAKLA BULUŞTURDUK

Buradasınız: Haberler - 40 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturduk

720 görüntülenme - Tarih: 03.11.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi olarak kent merkezinde bulunan kavşak ve refüjleri kış aylarında da boş bırakmadık.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz ayları boyunca 1 milyona yakın çiçeği toprakla buluşturdu. Parklar, refüjler, kavşaklar, okul ve cami bahçelerine çiçekler diken belediye, kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde de çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor.  Kendi seralarımızda ve kendi personelimiz ile yetiştirdiğimiz çiçekler kış aylarında kentimize ayrı bir güzellik sağlayacak.

Belediye Park ve bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada kasım ayı başında gerçekleştirilen çalışma ile soğuğa dayanıklı 40 bin adet süs lahanasının dikiminin devam ettiği ve bu çiçeklerin periyodik olarak bakımlarının yapılacağı bildirildi.

Kişi başına yeşil alan miktarını 4 yıl içerisinde 7 m2 artırmayı planlayan Erzincan Belediyesi biri kent merkezinde olmak üzere büyük yeşil alan çalışmaları yürütmeyi planlıyor.