MAHALLİ İDARELER BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Buradasınız: Haberler - Mahalli İdareler Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

1046 görüntülenme - Tarih: 02.11.2015    YAZDIR

Mahalli İdareler Birliği Ekim ayı meclis toplantısı Erzincan İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman başkanlığında gerçekleşti.

02 Kasım 2015 Pazartesi günü yapılan Mahalli İdareler Birliği Ekim ayı meclis toplantısına, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, birliğe üye olan ilçe ve belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, toplantının Erzincan için hayırlı olması temennisinde bulunarak birlik üyelerinden bağlı bulundukları belediyelere ait sorunlar hakkında bilgi aldı.

Toplantı gündem maddeleri olan:  2016 yılı yatırım planı ve çalışma programı ile 2016 yılı mali yılı birlik bütçesi görüşüldü. Toplantı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanmasının ardından son buldu.