BAŞKAN BAŞSOY, 24 ERZİNCAN SPORLU FUTBOLCULARIN ANTRENMANINA KATILARAK TATLI İKRAMINDA BULUNDU

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy, 24 Erzincan Sporlu Futbolcuların Antrenmanına Katılarak Tatlı İkramında Bulundu

861 görüntülenme - Tarih: 19.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 24 Erzincan Sporlu futbolcuların Vedat Çimen tesislerindeki antrenmanını izleyerek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Burada bir açıklama yapan 24 Erzincan Spor Teknik Direktörü Bülent Akan “Bu hafta deplasmanda Bergama sporla oynadık. Bu galibiyetimizi tüm taraftarımıza armağan ediyoruz. Futbol bir süreç bu süreci doğru idare etmemiz lazım. Tüm şehrimizin takımımıza sahip çıkmamız lazım. Taraftarımızı maçlarımıza davet ediyorum” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “Öncelikle Çalışmalarınızda başarılar diliyor, son Bergama maçında aldığınız galibiyeti de tebrik ediyorum. Futbol takım ruhuyla oynanan bir oyundur. Hepiniz çok yeteneklisiniz ve bu oyununuzu galibiyetlerinizle süslüyorsunuz. Bu oyununuzu sezon sonuna kadar devam ettirirseniz şampiyon olmamak elde değil. Bu takımı bir araya getiren hocalarımıza ve kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyor Başarılarınızın devamı diliyorum.” dedi.