BAŞKAN BAŞSOY CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Canlı Yayında Gündemi Değerlendirdi

1003 görüntülenme - Tarih: 18.10.2015    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ERT ŞAH TV stüdyolarında canlı olarak yayınlanan “Haberiniz Olsun” programında çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi.

16 Ekim Cuma günü 20.30'da Semih Peker’in sunuculuğunu yaptığı programda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy soruları yanıtladı.

Yaklaşık 4 saat süren programda Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, kaldırım çalışmaları, yol genişletme, yeni yollar, ekşisu mesire alanı, kaplıcalar, otomatik sulama sistemleri, bisiklet yolları, kavşak çalışmaları, havuzların yenilenmesi konularında açıklamalarda bulundu.

Başkan Başsoy, Şehir genelinde 550 gün gibi kısa bir sürede 15 mahalleyi asfaltladıklarını ve Erzincan Belediyesi tarihinin en büyük asfalt ve kaldırım çalışmasını gerçekleştirdiklerini belirtti.