MUHTARLARDAN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Muhtarlardan Başkan Başsoy’a Ziyaret

845 görüntülenme - Tarih: 18.10.2015    YAZDIR

Erzincan Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanı Oğuz Tekcan, mahalle ve köy muhtarları 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Oğuz Tekcan “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu olarak 19 Ekim’in Muhtarlar günü olması amacıyla Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne başvurumuzu yapmıştık. Başvurumuzun olumlu olması bizleri son derece mutlu etti. Bizlere bu değeri veren tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başsoy "Sizler hemşerilerimizin teveccühü ile seçilmiş bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. Her birimizin tek amacı halkımıza hizmettir. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyor hepinizin Muhtarlar gününü kutluyorum   " dedi.