BAŞSOY, HALİT PAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Başsoy, Halit Paşa Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

899 görüntülenme - Tarih: 15.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor. 15 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da Mimar Halit Paşa Mahallesi, Salih Erkan İlkokulunda yapılan mahalle meclis toplantısı, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Salih Erkan İlkokulu Okulu Müdürü Ahmet Sağsöz ve Mahalle muhtarı Ruhi Dikilitaş’ın konuşmaları ile başlayan toplantıda açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışırken de her projemizi her çalışmamızı sizlerle birlikte şekillendirme gayreti içerisindeyiz. Bu akşam sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz "dedi

Halit Paşa Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Başsoy, sorunların biran önce giderileceğini ve mahalle genelinde gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.