MAHALLE MECLİSİ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Mahalle Meclisi Toplantıları Devam Ediyor

942 görüntülenme - Tarih: 13.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Meclisi toplantıları devam ediyor. 13 Ekim Salı günü Akşemsettin Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, mahalle halkının sorunları yerinde dinledi.

12 Ekim Salı günü saat 19.30’da Ak Şemsettin Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan Mahalle Meclis Toplantısına Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakininin katılımı ile gerçekleşti.

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Karataş ve Ak Şemsettin Mahallesi muhtarı Hüseyin Kayaoğlu’nun konuşmaları ile başlayan toplantıda bir açıklama yapan Başkan Başsoy “ Ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor.  Bu oyunları bozmak bizim elimizde.18 aydır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak bunun hiçbir önemi yok. Önemli olan Ülkemiz birlik ve bütünlüğüdür.” Dedi. Daha sonra mahallede yürütülen belediye çalışmaları hakkında kısa bir sunum yapıldı ve ardından ise mahalle halkının Başkan Başsoy’a doğrudan yönelttiği sorulara geçildi.

Belediye yetkilileri tarafından bizzat not edilen konuların derhal çözülmesi için çalışmalara başlanacağı bildirildi.