MAHALLE MECLİS TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Mahalle Meclis Toplantıları Devam Ediyor

824 görüntülenme - Tarih: 12.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor. 12 Ekim Salı günü saat 19.30’da Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan İlkokulunda yapılan mahalle meclis toplantısına Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, Mimar Sinan İlkokulu Okulu Müdürü Önder Demir ve Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Hamza Alkan’ın konuşmaları ile başladı.

Toplantıda konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışırken de her projemizi her çalışmamızı sizlerle birlikte şekillendirme gayreti içerisindeyiz. Bu akşam bizler değil sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz "dedi

Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Başsoy, sorunların biran önce giderileceğini ve mahalle genelinde gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.