ASFALT TAMİRAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt Tamirat Çalışmaları Devam Ediyor

900 görüntülenme - Tarih: 11.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Şehir genelinde sürdürdüğü asfalt ve kilit parke ile yol kaplama çalışmalarının yanı sıra, alt yapı çalışmaları nedeni ile tahrip olan sokaklarda asfalt tamiratını da sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından bozuk yollar kontrol edilerek onarımı yapılıyor. Erzincan Belediyesi alt yapısı tamamlanan mahallerde üst yapı çalışmalarını bu yıl büyük oranda tamamlamayı planlıyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2015 yılı içerisinde yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayırdıklarını ve belediye olarak ana arterler öncelikli olmak üzere yaklaşık 125 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de yol kaplama çalışması gerçekleştirdiklerini, mevsim şartlarının el verdiği sürece de çalışmaların devam edeceğini belirtti.