AİDEM 'DEN 189 KİŞİYE PSİKOLOJİK DESTEK

Buradasınız: Haberler - Aidem 'den 189 Kişiye Psikolojik Destek

992 görüntülenme - Tarih: 07.10.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, AİDEM (Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezin) ile toplumun her kesiminden bireylere psikolojik destek sağlamaya devam ediyor.

Şehrimizde önemli bir eksikliği gideren Erzincan Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezinde bu güne kadar 189 kişiye psikolojik destek sağlanırken, 140 belediye personeline de guruplar halinde öfke yönetimi semineri verildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Aile fertlerine her türlü psikolojik destek imkân sunulduğu merkezimizde bireylerin, kendi aralarındaki problemleri bir yön gösterici ile çözüme kavuşturmalarını istedik. Ücretsiz sunulan bu hizmetlerde hem bireysel anlamda danışmanlık, hem de terapi hizmeti veriyoruz. Burada asıl hedefimiz ailenin bütünlüğünü sağlamak. Bu hizmeti verirken hiçbir ücret talep etmiyoruz. Böylesine önemli bir hizmeti yürütebilen bir belediye olmak bizim için çok önemli. Hemşehrilerimizin standart belediyecilik hizmetleri dışında, hayatlarının her anında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.” dedi.