ERZİNCAN BELEDİYESİ TRETUVAR ÇALIŞMALARINA MERKEZ ÇARŞISI 3. SOKAKTA DEVAM EDİYOR.

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Tretuvar Çalışmalarına Merkez Çarşısı 3 Sokakta Devam Ediyor

927 görüntülenme - Tarih: 04.10.2015    YAZDIR

Bu yıl 10 mahallede 125 km. kaldırım 100 km yol kaplama çalışması gerçekleştirmeyi planlayan Erzincan Belediyesi bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışıyor.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; kent genelinde yol kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarına hızla devam edildiği belirtildi. Halit Paşa Caddesi üzerinde bulunan merkez otobüs duraklarının kuzeyinde ticari bir bölge olarak hizmet veren söz Merkez Çarşısı 3. sokakta de çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı ve çalışmalar sonrasında bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir caddenin planlandığı ifade edildi.

Geçen yıl kent genelinde 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirildiği, bu senede 30 milyonluk bütçe ile yaklaşık 100 km. yol kaplaması 125 km. de kaldırım imalatı gerçekleştirileceğine değinilen açıklama da 500 günde 15 mahallede asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığına dikkat çekildi. Şehrimizde yıl içerisinde 110 km kaldırım 70 km asfalt kaplama çalışmasının çalışmasının tamamlandığı ifade edildi.