ASFALT ÇALIŞMALARI SON SÜRAT

Buradasınız: Haberler - Asfalt Çalışmaları Son Sürat

1061 görüntülenme - Tarih: 28.09.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarına Barbaros mahallesinde devam ediyor.

Bu yıl 10 mahallede 125 km. kaldırım 100 km yol kaplama çalışması gerçekleştirecek olan Erzincan Belediyesi bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışıyor.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Geçen yıl kent genelinde 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirildiği, bu senede 30 milyonluk bütçe ile yaklaşık 100 km. yol kaplaması 125 km. de kaldırım imalatı gerçekleştirileceği belirtildi.

500 günde 15 mahallede asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığına değinilen açıklamada, Erzincan Belediyesinin asfalt ve kaldırım problemini bu sene ortadan kaldırmak için var gücüyle çalıştığına dikkat çekildi.