KURBAN YAKALAMA TİMİMİZ BAYRAMA HAZIR

Buradasınız: Haberler - Kurban Yakalama Timimiz Bayrama Hazır

1022 görüntülenme - Tarih: 20.09.2015    YAZDIR

Kurban Bayramı yaklaşırken, Erzincan Belediyesinde bayrama yönelik hazırlıklar sürüyor.

Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bu yıl bir ilke imza atarak kurban yakalama timi bünyesine motorize ekipler ilave etti. Geçtiğimiz yıl iki atlı ekip ile Kurban Yakalama Timini genişleten belediye, 9 kişilik ekibini motorize ekiplerle dahada güçlendirdi.  9 Kişilik ekiple hizmet veren Kurban Yakalama Timi antrenmanlarına başladı.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çalışmalarını aralıksız sürdüren 9 kişilik tim, kondisyon çalışmalarının yanı sıra silahlı atış eğitimi ve kaçan kurbanlıkları nasıl yakalanmaları gerektiği konusunda eğitim alıyor. Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 9 024 nolu telefonla Erzincan Belediyesi Çağrı Merkezine gelen ihbarlar anında değerlendirilecek. Kaçan kurbanlıkların yakalanması esnasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmamasını hedefleyen Erzincan Belediyesi Kurban Yakalama Timi, kurbanlıkları zarar vermeden yakalayıp sahiplerine teslim edecek.