500 GÜNDE 15 MAHALLE

Buradasınız: Haberler - 500 Günde 15 Mahalle

1182 görüntülenme - Tarih: 14.09.2015    YAZDIR

Erzincan belediyesi yoğun bir çalışma temposuyla şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalar yürüterek 500 günde 15 mahallede yol kaplama çalışmalarını tamamladı.

Belediye ekipleri Akşemsettin, Kazım Karabekir, Ersevenler, Aslanlı, Yeni Mahalle, İnönü, Atatürk, Barbaros, Başbağlar ve Fatih mahallelerinde yol kaplama çalışmalarını tamamlarken yeni yapılacak olan ihaleyle çok kısa bir süre içersinde Mimar Sinan, ile Cumhuriyet Mahallelerinde çalışmalara başlayacak. Halitpaşa Mahallesinde ise çalışmalar halen devam ediyor.

Çalışmalarını ana arterler ve hemşehrilerimizin sık kullandığı cadde ve sokaklardan başlayan Erzincan Belediyesi, geçen yıl 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirdi. Bu sene ise 30 milyonluk bütçe ile yaklaşık 100 km yol kaplaması 148 km de kaldırım imalatı gerçekleştirmeyi planlarken, şehir genelinde yürütülen yol kaplama çalışmaları Kasım ayı sonu itibariyle %70 oranında tamamlanmış olacak.

Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı hemşehrilerimizin de takdirini kazanan Erzincan Belediyesi yol ve kaldırım problemini bu yıl çözmeyi hedefliyor. Sırada önemli prestijli projeler var.