AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ HİZMETE DEVAM EDİYOR.

Buradasınız: Haberler - Aile Danışmanlık Merkezi Hizmete Devam Ediyor

2581 görüntülenme - Tarih: 31.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi şehrimizde önemli bir eksikliği gideriyor. Hemşehrilerimizden  yoğun bir ilgi gören merkez, bu güne kadar 141 kişiye psikolojik destek sağlarken, yeni evli 44 çifte de rehberlik hizmeti verdi. Merkezde ayrıca 140 belediye personeline de guruplar halinde öfke yönetimi semineri verildi.

AİDEM de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi almak üzere 1 Eylül Çarşamba günü kliniği ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Psikologumuzla birlikte burada ailelerimize destek oluyoruz. Çocuklar ve ebeveynler bu merkezde her türlü danışma hizmetlerinden faydalanabiliyor. Burada asıl hedefimiz ailenin bütünlüğünü sağlamak. Bu hizmeti verirken hiçbir ücret talep etmiyoruz. Böylesine önemli bir hizmeti yürütebilen bir belediye olmak bizim için çok önemli. Hemşehrilerimizin standart belediyecilik hizmetleri dışında, hayatlarının her anında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.” Dedi.

Başsoy, daha sonra sistemin işleyişi hakkında Psikolog Merve Aybüke Aslan’dan bilgi aldı.