30 AĞUSTOS TÖRENLERLE KUTLANDI

Buradasınız: Haberler - 30 Ağustos Törenlerle Kutlandı

952 görüntülenme - Tarih: 30.08.2015    YAZDIR

30 Ağustos zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan’da da kutlandı.

Erzincan'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sabah 09.30'da Belediye Sarayı önündeki Atatürk  Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Buradaki törene Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, askeri ve mülki erkân ile vatandaşlar katıldı.

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Erzincan Belediyesi çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Aynı gün saat 10’da Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile birlikte valilik makamında tebrikleri kabul etti.

Zafer Bayramı kutlamaları Ordu Caddesi'nde düzenlenen geçiş programıyla devam etti. Törenin ardında protokol üyeleri Ordu caddesinden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyerek halkı selamladılar.