ESNAF BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor

944 görüntülenme - Tarih: 24.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyor.

24 Ağustos Pazartesi günü akşam saatlerinde Nerim Tombul Caddesi esnafına belediye çalışmalarını anlatan Başkan Başsoy, onların talep ve önerilerini dinledi.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Başsoy "Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı aciliyet acz eden konulara öncelik vererek gerçekleştirdik. Bir şehrimizin en önemli problemi Cansuyu projesiydi. Su varsa hayat vardır. Yedi yıl önce başlatılan proje %3’lar civarındaydı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde %90’lara çıkardık. Projenin sona yaklaşmasıyla beraber yol ve kaldırım problemini de hızla çözüyoruz Ekim ayından itibaren şehrimizde %70 oranında tamamlanmış olacak. İkinci önceliğimiz doğal gaz problemiydi. Bu problemi de ortadan kaldırdık. Şehrimiz gerek ulaşım gerek sağlık gerekse yaşam şartları açısından Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri arasındadır. Ancak bunları yeterli bulmuyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle kentimiz daha da yaşanılabilir bir kent olacaktır. Yeter ki biz bir olalım diri olalım hep beraber Erzincan hep beraber Türkiye olalım "dedi.