OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Otomatik Sulama Sistemi Çalışmalarımız Devam Ediyor

1046 görüntülenme - Tarih: 20.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi park verefüjlerdeki sulamayı daha etkin ve daha sistemli yapabilmek için zaman ayarlı otomatik sulama sistemleri oluşturmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen, hem personel hem de zaman açısından fayda sağlayan otomatik sulama sistemlerinin yapımına şehrin muhtelif yerlerinde devam ediliyor.

Halen Havaalanı Bulvarı, Binali Yıldırım Bulvarı, Halitpaşa Caddesi ve Sivas Erzincan karayolu üzerinde, İl Emniyet Müdürlüğü kavşağından Ulalar Beldesine kadar olan bölgede, Devlet Su İşleri karşısın da bulunan refüjde de faal olan sistem son olarak Cumhuriyet Mahallesinde bulunana Sefam Kent Parkına uygulandı.

Otomatik sulama sistemleri, Şehrin tüm bulvar, ana caddeleri ve yeşil alanlarına uygulanacak.