REKTÖR ÇAPOĞLU’NDAN BAŞKAN BAŞSOY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Rektör Çapoğlu’ndan Başkan Başsoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti

2460 görüntülenme - Tarih: 07.04.2014    YAZDIR

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İlyas Çapoğlu Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başsoy’un seçim öncesi dile getirdiği projeleri görev süresi boyunca hayata geçireceğinden kuşkularının olmadığını belirten Çapoğlu “Bu projelerin hayata geçmesi ile birlikte Erzincan 2023 ün Türkiye’sine hazır hale gelecektir. Projelerin gerçekleştirilme aşamasında üniversitemizden yardım talep edilmesi veya fikir alışverişinde bulunulması halinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Başkan Başsoy da “Erzincan’ı oluşturan tüm sivil toplum örgütleri, odalar, dernekler ve üniversitemizle ortak projeler üretecek ve şehrimizin yararına olan hizmetlerde iş birliği yapacağız. Bu bağlamda sayın rektörün yardım ve destek teklifi elbette bizde karşılığını bulacaktır. Üniversitemizin sorunları malumumuzdur. Bizde Erzincan Üniversitesinin hak ettiği seviyeye ulaşması için elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız.” dedi

Ziyaret kısa süren sohbetin ardından sonlandı.