BAŞKAN BAŞSOY’DAN KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE SÜRPRİZ ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Kur’an Kursu Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret

910 görüntülenme - Tarih: 18.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Atatürk Parkında piknik yapan Hocabey Mahallesi Kur’an kursu öğrencilerini ziyaret ederek onlarla kısa bir süre sohbet etti. Minikler Başkan Başsoy’dan Mini futbol sahası ve oyun parkı istediler.

Çocukların isteklerini kırmayan Başkan Başsoy “Kur’an-ı Kerim okumak,  Peygamber Efendimizi tanımak ve O’nun ahlakına benzer çocuklar yetiştirmek bizim hem dünyamızın hem ahretimizin garantisidir. Sizler bu güzel yolda olduğunuz sürece her türlü sorununuzun çözüleceğine inanıyorum. Cami Hocamıza da bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkan Başsoy daha sonra öğrencilere dondurma ikram etti.

19 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette Başkan Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı ve Belediye Meclis üyesi Halit Kalbur eşlik etti.