ERZİNCAN BELEDİYESİ 140 ÇOCUĞUMUZA SÜNNET MERASİMİ DÜZENLEDİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi 140 Çocuğumuza Sünnet Merasimi Düzenledi

1146 görüntülenme - Tarih: 13.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz hafta sünnet ettirilen 140 çocuğumuz için Sünnet Merasimi düzenledi.

14 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen sünnet merasimi öncesi çocuklara sünnet kıyafeti dağıtıldı ve Ekşisu ile Terzi Baba Mezarlığı ziyaret edildi.

Belediye Başkan Danışmanı Seyfullah Kaban’ın açılış konuşmasıyla başlayan programa Erzincan Belediye Başkan Vekili Yaşar Nergiz, Erzincan Vali Yardımcıları Ahmet Türköz, Musa Baştürk, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Sami Mollaoğuları,Protokol üyeleri  ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlit-i Şerif ve İlahilerin okunduğu programda bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Yaşar Nergiz “Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen bu mutlu günümüzde 140 çocuğumuz sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attılar. Cenab-ı Allah çocuklarımıza sağlık sıhat versin” dedi.

Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz ise Erzincan Belediyesine bu güzel programdan ötürü teşekkür ederek sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yapılan konuşmaların ardından Sünnet Merasimine katılan hemşehrilerimize çeşitli ikramlarda bulunuldu.