MEMUR SEN İL BAŞKANINDAN BAŞKAN BASOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Memur Sen İl Başkanından Başkan Basoy’a Ziyaret

1064 görüntülenme - Tarih: 12.08.2015    YAZDIR

27 Haziran tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulla Memursen İl Başkanlığına seçilen Nebi Gül ve Memur Sen’e bağlı11 iş kolu başkanı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u Makamında ziyaret etti.

13Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette Erzincanda Memur Sen sendikasının şehrimizde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Başkan Başsoy’a bilgi veren Nebi Gül “ Daha güzel bir Erzincan için el birliğiyle çalışıyoruz. Ben, şahsım ve arkadaşlarım adına Başkanımıza şehrimizde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “ Memur Sen il Başkanlığına seçilen Nebi Gül Beyefendinin şehrimize ve kendisine bağlı memurların haklarını en iyi şekilde koruyacaklarına inanıyor yrni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.