TUĞG. MUSTAFA KAYA'DAN BAŞKAN BAŞSOY'A VEDA ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Tuğg Mustafa Kaya'dan Başkan Başsoy'a Veda Ziyareti

1128 görüntülenme - Tarih: 07.08.2015    YAZDIR

59. Topçu Er Eğitim Tugayı Komutanı  Tuğg. Mustafa Kaya Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a veda ziyaretinde bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 59. Topçu Er Eğitim Tugayı Komutanı  Tuğg. Mustafa Kaya'yı Belediye Sarayı girişinde karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçildi. Burada Tuğg. Kaya ve Başkan Başsoy bir süre sohbet ettiler. Erzincan'da görev yaptığı süre boyunca verdiği hizmetlerden dolayı Kaya Paşa'ya teşekkür eden Başkan Başsoy, bundan sonraki hayatında mutluluklar diledi. Tuğg. Mustafa Kaya ise Erzincan'da bulunduğu süre içerisinde verdiği hizmetlerden onur duyduğunu belirtti.

Başkan Başsoy, Tuğg. Kaya'ya  bakır işlemeli fincan takımı hediye ederken, Kaya Paşa ise Başkan Başsoy'a plaket taktim etti.