ORG. ÜMİT DÜNDAR'DAN BELEDİYE BAŞKANI CEMALETTİN BAŞSOY'A VEDA ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Org Ümit Dündar'dan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a Veda Ziyareti

1338 görüntülenme - Tarih: 06.08.2015    YAZDIR

3. Ordu Komutanı Org. Ümit Dündar Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a veda ziyaretinde bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 3. Ordu Komutanı Org. Ümit Dündar'ı Belediye Sarayı girişinde karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçildi. Burada Org Dündar ve Başkan Başsoy bir süre sohbet ettiler. Erzincan'da görev yaptığı süre boyunca verdiği hizmetlerden dolayı Dündar Paşa'ya teşekkür eden Başkan Başsoy, bundan sonraki hayatında mutluluklar diledi. Org Dündar ise Erzincnda bulunduğu süre içerisinde verdiği hizmetlerden onur duyduğunu belirtti.

Başkan Başsoy, Org Dündar'a bakır işlemeli fincan takımı hediye ederken, Dündar Paşa ise Başkan Başsoy'a plaket taktim etti.

Yüksek askeri şura kararlarının açıklanmasıyla 3. Ordu Komtanlığına Org. terfi ettirilen Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korg. İsmail Serdar Savaş getirildi.