KAPLICALAR YENİLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaplıcalar Yenileniyor

1255 görüntülenme - Tarih: 03.08.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7gün 24 saat hizmet verecek olan  yeni  jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

2 Ağustos pazar günü Jeotermal kaplıca inşaatı yoğun bir çalışmayla devam ederken incelemelerde bulunan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy şunları söyledi, "Yeni jeotermal kaplıca alanı 7 gün 24 saat hizmet verecek. 470 x 380 cm bölümlerden oluşan odalarda yüzme havuzu inşa ediyoruz. Son teknolojinin kullanılacağı jeotermal kaplıca da havuzlara giriş çıkışlarda su değişecek ve 33 derece olan termal suyu güneş enerjisi ile ısıtarak yaklaşık 40 dereceye yükselteceğiz". dedi.

Ayrıca tesise girişler hekim kontrolün de olacağını ifade eden Başkan Başsoy yatırımın toplam bedelinin 1 milyon 100 bin TL olacağını belirtti.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un seçim beyannamesindeki 24 projeden biri olan Yaşlı Yaşam Merkezi Termal Tesisleri bu projenin tamamlanması ile hayata geçmiş olacak. Çalışmaların 60 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.