ASFALT MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE

Buradasınız: Haberler - Asfalt Mimar Sinan Mahallesinde

1159 görüntülenme - Tarih: 29.07.2015    YAZDIR

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri bir taraftan Cumhuriyet, Mimar Sinan, Halit Paşa ve Akşemsettin mahallelerinde kaldırım çalışması gerçekleştirirken diğer taraftan yine Mimar Sinan mahallesinde asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalarını ana arterler ve hemşehrilerimizin sık kullandığı cadde ve sokaklardan başlayan Erzincan Belediyesi, geçen yıl 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirmişti. Bu sene ise 30 milyarlık bütçe ile yaklaşık 100 km yol kaplaması 148 km de kaldırım imalatı gerçekleştirmeyi planlıyor.

Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı hemşehrilerimizin de takdirini kazanan Erzincan Belediyesi yol ve kaldırım problemini bu yıl çözmeyi hedefliyor.