YENİ SANAYİ SİTESİNDE ASFALT TAMİRATI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Buradasınız: Haberler - Yeni Sanayi Sitesinde Asfalt Tamiratı Çalışmalarına Başlandı

1067 görüntülenme - Tarih: 21.07.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkan Vekili Eyüp Önler Yeni Sanayi sitesinde gerçekleştirilen asfalt tamiratı çalışmaları yerinde inceledi.

Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleştirilen Cansuyu çalışmalarının tamamlanmasının akabinde bölgede asfalt tamiratı çalışmalarına başlandı.

22 Temmuz Çarşamba günü bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vekili Eyüp Önler  “Modern kent olmanın temel şartlarından ve topluma yapılabilecek en büyük hizmetlerden bir altyapı ve üstyapı çalışmalarıdır. Bizler altyapı çalışmaları akabinde kent genelindeki üstyapı problemi için odaklandık. 2014 yılında üst yapıya 13 Milyon’un üzerinde bir para harcadık. Bu yıl ise bu iş için 30 Milyon TL’lik bir bütçe ayırdık. Yılsonuna kadar altyapısı tamamlanan bütün cadde ve sokaklarda yol kaplama çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.