BAŞKAN BAŞSOY KADİR GECESİNDE HASTALARI YALNIZ BIRAKMADI

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Kadir Gecesinde Hastaları Yalnız Bırakmadı

1104 görüntülenme - Tarih: 12.07.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kadir gecesi dolayısıyla, hastaneleri ziyaret etti.

13 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Başkan Başsoy’a AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve Belediye Meclis Üyesi Melahat Çalık eşlik etti. Başkan Başsoy ve beraberindekiler, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak kandil simidi ikram ettiler.

Tek tek hastalarla ilgilenen Başkan Başsoy "Bu güne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşehrilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek başkan Başsoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Günün akşamında ise Erzincan Belediyesi tarafından bazı camilerde kandil simidi dağıtıldı.