ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt Ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

1167 görüntülenme - Tarih: 05.07.2015    YAZDIR

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri bir tarafdan Aslanlı Mahallesi asfalt çalışması gerçekleştirirken, diğer taraftan ise Mimar Sinan, Halit Paşa ve Akşemsettin mahallelerinde kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

5Temmuz Pazartesi günü şehir genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımız sene başında planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda Avrupayı ve Türkiye’nin büyük şehirlerini örnek alıyoruz. Bu gün Yaklaşık 30 yıldır hiç asfalt ve kaldırım çalışması yürütülmemiş olan Akşemsettin Mahallesinde çalışmalara başladık.656 ve 658 sokaklarda çalışmalarımızı tamamlayıp diğer sokaklarda da en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız Geçen yıl 60 Bin Ton asfalt serimi ve birçok bölgede kaldırım imalatı gerçekleştirdik. Bu senede 30 milyarlık bütçe ile yaklaşık 100 km yol kaplaması 148 km de kaldırım imalatı gerçekleştireceğiz” dedi.