BAŞKAN BAŞSOY BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

1060 görüntülenme - Tarih: 25.06.2015    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy şehrimizde yayın yapan televizyon, dergi ve gazetecilerle Ekşisu mesire alanında düzenlenen iftar programıyla bir araya geldi.

25 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen programa Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı, Sami Mollaoğulları, Belediye yöneticileri ve gazeteciler katıldı.

Programda bir açıklama yapan Başkan Başsoy “Ramazan ayının bir yardımlaşma, ibadet, gariplerin, yetimlerin, komşuların ve akrabaların gözetildiği kutsal bir ay. İnşallah huzurlu ve ağız tadıyla bir bayram geçirmek herkese nasip olur.” Dedi.

Erzincan Belediyesi olarak şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Başkan Başsoy; Belediye ekipleri biryandan Ekşisu bölgesinde havuzlarda ve Sütotu Rekreasyon alanında çalışmalarını sürdürürken yine aynı bölgede bulunan kaplıcaları yeniliyor. Şehir merkezinde Mimar Sinan Mahallesi’nde, Halit Paşa Mahallesi’nde kaldırım ve yol kaplaması gerçekleştiriliyor inşallah bu sene yol  ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.