BAŞKAN BAŞSOY ENGELLİ HEMŞEHRİLERİMİZLE İFTARDA BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Engelli Hemşehrilerimizle İftarda Buluştu

1093 görüntülenme - Tarih: 23.06.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından engelli çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi. 23 Haziran Çarşamba günü düzenlenen programa,  Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Ramazan Ayının sevgi, saygı ve gönül köprülerinin güçlenmesine sebep olduğunu belirten Başkan Başsoy; engelli çocuklarla iftar yemeğinde kardeşlik ve sevgi ikliminde aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Sözlerini şöyle devam eden Başkan Başsoy “Toplumumuzun yüzde 12 si engelli durumunda bu rakam dünya standartlarının üzerinde bir rakamdır.
Ancak son yıllarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Erzincan'da ve
Türkiye'de yaptığı çalışmalar neticesinde engelleri ortadan kaldırarak onların
topluma entegrasyonu sağlanıyor. Bizde engelsiz şehir Erzincan'ı oluşturmak
için var gücümüzle çalışıyoruz."  Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, iftar sonrası çocuklar ile bir süre sohbet etti.