RAMAZAN AKŞAMLARINA YOĞUN İLGİ

Buradasınız: Haberler - Ramazan Akşamlarına Yoğun İlgi

1107 görüntülenme - Tarih: 21.06.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan Akşamları programı hemşehrilerimizden yoğun ilgi görüyor.

Belediye Kültür Evi arkasında gerçekleştirilen programlarda mehter, ilahi, sanat ve halk müziği konserleri ile çeşitli gösteriler tertipleniyor.

20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen programa Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Belediye yöneticileri, mahalle Muhtarları ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Erzincan Belediyesi Mehter Takımı konserinin gerçekleştirildiği gecede bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerin istek ve önerileri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Belediyelerin görevleri yalnızca yol ve kaldırım yapmak değil, örf ve adetlerimizi gelecek nesillere aktarmak olduğunu düşünüyorum. Bu doğrultuda günlük yaptığımız görevlerin yanında kültürel faaliyetlere de hız verdik. Mehter Takımı’nın yanında Halk Oyunları ekibini ve Şehir Tiyatrolarını faaliyete geçirdik. 11 ayın Sultanını idrak ediyoruz. Bu ayın hürmetine Rabbime tüm dünyada akan kanı durdurması için dua ediyorum.” Dedi.