ERZİNCAN BELEDİYESİ RAMAZAN AYI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Ramazan Ayı Hazırlıklarını Tamamladı

1441 görüntülenme - Tarih: 10.06.2015    YAZDIR

Ramazana sayılı günler kala, Erzincan Belediyesi ramazan ayı hazırlıklarını hızlandırdı. Geçtiğimiz yıl güzel örneklerini gördüğümüz uygulamaların bu yıl da devam edeceği belirtiliyor.

Belediye Kültür Evi arkasında  iftar sofralarında günlük 1.500 - 2.000 kişiye iftar yemeği ikram edilecek. Çalık Holding sponsorluğunda kurulacak iftar sofraları ramazan ayı boyunca binlerce hemşehrimizi ağırlayacak.

Yine aynı bölgede her akşam teravi namazı sonrası ramazan etkinlikleri başlayacak. Mehter konseri, sema gösterileri, Kur’an-ı Kerim tilaveti, orta oyunu ve tiyatro gösterileri, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve tasavvuf müziği konserleri, konferans ve sohbet programları ile şiir dinletilerinin yer alacağı etkinlikler gece geç saatlere kadar devam edecek.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ayrıca ramazan ayının dolu dolu yaşanabilmesi maksadı ile planlamalar yapıldığı, bu maksatla 30 kişilik bir ekibin ay boyunca gece gündüz demeden hizmet üreteceği belirtildi.