KALDIRIM ÇALIŞMALARI AKŞEMSETTİN MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Çalışmaları Akşemsettin Mahallesinde Devam Ediyor

1340 görüntülenme - Tarih: 04.06.2015    YAZDIR

Bu yıl 9 Mahallede toplam 148 km kaldırım çalışması yürütecek olan Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kaldırım çalışmalarına Akşemsettin Mahallesinde devam ediyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu sene dokuz mahallemizde kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Üç mahallenin ihalesini gerçekleştirdik. Çalışmalarımız Akşemsettin, Mimar Sinan, İnönü ve Aslanlı mahallelerinden devam ediyor. Bu mahallelerde çalışmalarımızı tamamladıktan sonra diğer mahallerde de çalışmalarımız devam edeceğiz. Geçen yıl söz verdiğimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu senede dokuz mahallede asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.