HAVAALANI YOLU YENİLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Havaalanı Yolu Yenileniyor

1339 görüntülenme - Tarih: 01.06.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi hemşehrilerimizin sık kullandığı ve yıllardır çeşitli nedenlerden dolayı tahrip olan havaalanı yolunda asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

2 Haziran Salı günü gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Havaalanı yolunda ki çalışmalara dün itibariyle başladık. 4,5 km uzunluğundaki yolda Sayın Valimizin de desteğiyle yaklaşık 10 Bin ton sıcak asfalt kullanarak kaplamasını gerçekleştiriyoruz. Erzincan Belediyesi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kanalizasyon ve yağmur hattı geçecek birkaç mahallemizin dışında şehir genelinde trafik yoğunluğu olan bölgelerde çalışmalarımızı tamamlayarak yılsonu hedefimiz olan 100 km yol kaplaması gerçekleştireceğiz. Ancak çalışmalarımız bununla sınırlı değil Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz şehrimizin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. İtfaiye binamızın yenilenmesi için ihale sürecimiz ve kaplıcaların yenilenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Yoğurtlu Belediye Başkanı Bülent Caman ise Erzincan Belediyesinin gerçekleştirdiği bu asfalt çalışmasından dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.