ASFALT ÇALIŞMALARI ATATÜRK MAHALLESİNDE

Buradasınız: Haberler - Asfalt Çalışmaları Atatürk Mahallesinde

1294 görüntülenme - Tarih: 29.05.2015    YAZDIR

Bu yıl yol ve kaldırım problemini ortadan kaldırmak için ver gücüyle çalışan Erzincan Belediyesi şimdide Atatürk Mahallesinde çalışmalara başladı.

30 Mayıs Cumartesi günü çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Altyapı çalışmaları sonucu yollarda ve kaldırımda oluşan olumsuzlukları bir an önce çözüme kavuşturarak, yol ve kaldırım sorununu ortadan kaldıracağız. Çalışmalarımızda önceliği trafik yükü yoğun olan caddelere veriyoruz. Bu yıl 9 mahallede asfalt ve kaldırım çalışması yürütmeyi planladık. Bu mahallerden Yeni Mahallede ve İnönü Mahallesinde çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca Fatih, Yunus Emre ve Başbağlar Mahallerinde geçen yıldan yarım kalan çalışmalar da tamamlandı. Atatürk Mahallesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ise çok kısa sürede bitireceğiz. Şehrimizde aynı ada birkaç noktada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Atatürk mahallesinde asfalt kaplaması gerçekleştirirken İnşaat ekibimiz Halit Paşa ve Mimar Sinan Mahallerinde kaldırım imalatı çalışmalarını sürdürüyor. Hava şartlarının müsaade ettiği sürece çalışmalarımız devam edecek. Yılsonunda 30 milyon TL'lik bir harcama ile 100 Km'lik yol kaplaması 148 km kaldırım yenileme hedefine ulaşmayı planlıyoruz” dedi.