BOŞ ARSALAR TEMİZLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Boş Arsalar Temizleniyor

1163 görüntülenme - Tarih: 28.05.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde bulunan boş arazilerde temizlik çalışmalarına başladı.

Temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kentin temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için çalışmalara başlattıkların söyledi.

Hemşehrilerimizin temizlik noktasında daha hassas davranmaları gerektiğini ifade eden Başsoy "Temiz bir Erzincan görmek için vatandaşlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor. Bu konuda bizi uyarmaları istiyoruz. Atılacak en ufak bir hafriyat veya çöpten bizi bilgilendirsinler ki biz de müdahale edebilelim. 444 9 024 numaralı telefondan istedikleri her bize ulaşabilirler" dedi.

Erzincan Belediyesi arsalarda gene temizlik çalışmasının yanında otların bir daha çıkmaması için ilaçlama çalışması da yürütüyor.