KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

1202 görüntülenme - Tarih: 26.05.2015    YAZDIR

Bu yıl 9 Mahallede toplam 148 km kaldırım çalışması yürütecek olan Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kaldırım çalışmalarına Mimar Sinan Mahallesinde devam ediyor.

27 Mayıs Çarşamba günü yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu sene dokuz mahallemizde kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Üç mahallenin ihalesini gerçekleştirdik. Çalışmalarımız Mimar Sinan, İnönü ve Aslanlı mahallelerinden başlayacak. Bu mahallelerde çalışmalarımızı tamamladıktan sonra diğer mahallerde de çalışmalarımız devam edecek. Geçen yıl söz verdiğimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu senede dokuz mahallede asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.