ERZİNCAN BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

1211 görüntülenme - Tarih: 25.05.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından personel motivasyonunu yükselmek ve sosyal bağları güçlendirmek maksadıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 25 Nisan Pazartesi günü oynana maçlarla başladı. 15 takımın mücadele ettiği turnuvada ilk maç Özel Kalem Müdürlüğü ve Mehter Takımı arasında gerçekleştirildi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kendisinin de oynadığı maçın ardından yaptığı açıklamada “Futbol şehrimizde sevilen bir spor dalı. Bizde Erzincan Belediyesi olarak pesonelimizin motivasyonu yükselmek amacıyla Başkanlık Kupası ismiyle bir turnuva düzenledik. 15 takım katılacağı müsabakalar yaklaşık 2 hafta sürecek. Önümüzdeki günlerde de kurumlar arası futbol turnuvasını başlatmayı düşünüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz turnuvanın kazasız belasız geçmesini diliyorum” dedi.

Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakaları izleyenler arasında üzere Gençlik Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve Belediye Başkan Yardımcıları da bulunuyordu