BAŞKAN BAŞSOY’DAN KADIN ELİ BEREKET PAZARINA ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Kadın Eli Bereket Pazarına Ziyaret

1411 görüntülenme - Tarih: 24.05.2015    YAZDIR

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kadın Eli Bereket Pazarını ziyaret etti.

Kadınların el emeği ürünlerini üretip, unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını yeniden hayata döndürmek, kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak ve sosyo-ekonomik kalkınmaya katkılarını artırmak amacıyla KUDAKA Mali Destek Projesi kapsamında kurulan pazarda bir açıklama yapan Başkan Başsoy “Toplumsal kalkınmada kadının, rolü bir erkek kadar önemlidir. Kalkınmada kadının da bir şeyler yapabildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Ben kadının elini attığı her projede, her işte başarılı olacağına inanıyorum. Şehrimizin en işlek alanlarından birini hanımlarımıza tahsis ettik. Onların başarılı olması bizim için çok önemli. Erzincan Belediyesi olarak kadının her zaman yanındayız.” dedi.