SÜMERBANK CADDESİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Buradasınız: Haberler - Sümerbank Caddesinde Çalışmalar Tamamlandı

2140 görüntülenme - Tarih: 04.05.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırlarında dahilinde bulunan Sümerbank Caddesinde kaldırım çalışmalarını tamamladı.

Yapılan düzenleme çalışmaları ile caddenin çehresi değişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Sümerbank Caddesi’nin prestijli bir görünüme kavuşturulduğunu belirterek; “Şehrin bir çok bölgesinde yapılan kaldırım yenilemesine paralel olarak Sümerbank Caddesinde de çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Kaldırım kaplamada kullandığımız andezit taşını, kendi taş ocaklarımızdan çıkararak kendi tesislerimizde işliyor ve kendi personellerimiz ile kaldırımları kaplıyoruz. Erzincan Belediyesi olarak geleceğin modern şehrini kuruyoruz. Hayırlı olsun” dedi.