ASFALT ŞİMDİDE YUNUS EMRE MAHALLESİNDE

Buradasınız: Haberler - Asfalt Şimdide Yunus Emre Mahallesinde

1169 görüntülenme - Tarih: 24.05.2015    YAZDIR

Bu yıl yol ve kaldırım problemini ortadan kaldırmak için ver gücüyle çalışan Erzincan Belediyesi şimdide Yunus Emre Mahallesinde çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların eksik kalan kısımları bu yıl tamamlanarak hemşehrilerimizin kullanımına sunulacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Altyapı çalışmaları sonucu yollarda ve kaldırımda oluşan olumsuzlukları bir an önce çözüme kavuşturarak, yol ve kaldırım sorununu ortadan kaldıracağız. Çalışmalarımızda önceliği trafik yükü yoğun olan caddelere veriyoruz. Bu caddenin de, önümüzde ki günlerde kaldırım ve asfaltlama çalışmaları tamamlanmış olacak. Hava şartlarının müsaade ettiği sürece çalışmalarımız devam edecek. Yılsonunda 30milyon TL'lik bir harcama ile 100 Km'lik yol kaplaması 148 km kaldırım yenileme  hedefine ulaşmayı planlıyoruz." dedi.