EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

Buradasınız: Haberler - Emlak Vergisinde Son Gün 31 Mayıs

1145 görüntülenme - Tarih: 24.05.2015    YAZDIR

Emlak, çevre temizlik ve ilan- reklam vergilerinin 2015 yılı birinci taksidinin ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor.

Erzincan Belediyesi İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada mükelleflere emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin 2015 yılı 1. taksit ödemeleri için çok kısa bir süre kaldığı hatırlatılarak vatandaşların, son günü beklememeleri hatırlatıldı.

Vergilerin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek. Ödemeler Erzincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden belediye hizmet binasındaki tahsilât veznelerinden, Alparslan Türkeş İş Merkezi ve Süleyman Demirel İş Merkezlerinde bulunan veznelerden, Halk Bankası şubeleri, ATM leri ile www.halkbank.com.tr den yapılabilecek. 30 Mayıs Cumartesi  ve 31 Mayıs Pazar günleri  hizmet verecek.