EKEV ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Buradasınız: Haberler - Ekev Ödülleri Sahiplerini Buldu

1223 görüntülenme - Tarih: 10.05.2015    YAZDIR

Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) tarafından organize edilen ve Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi ile Erzincan Üniversitesi'nin de paydaşı olduğu, ödüllü "Erzincan'a Değer Kat" Proje Yarışması ve "Erzinc(anı) Yakala" Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen "Erzincan'a Değer Kat" Proje Yarışması ve "Erzinc(anı) Yakala" fotoğraf yarışması kapsamında dereceye giren yarışmacılara 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programla ödülleri verildi.

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) tarafından 9 Mayıs tarihinde13 Şubat Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen dev organizasyon Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, EKEV Başkanı Sadık Ağca, İl protokolü ve çok sayıda hemşehrimizin katılımı ile gerçekleşti.

Program, teşekkür konuşmalarının ve dereceye girenlerle ödüllerinin verilmesinin ardından Türk Halk Müziği konseri ile devam etti.