BELEDİYE EKİPLERİ ÇÖP EVE MÜDAHALE ETTİ

Buradasınız: Haberler - Belediye Ekipleri Çöp Eve Müdahale Etti

1477 görüntülenme - Tarih: 29.04.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler Kızılay Mahallesinde bulunan bir çöp evden, iki kamyon çöp çıkardı. Komşuların şikâyeti üzerine belirtilen adrese giden ekipler saatler süren çalışmalar sonunda evi temizleyerek daha sona ilaçladılar.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Saim Yılmaz "Bir ihbarı değerlendirerek çöp evi boşaltıyoruz. Ne yazık ki birkaç mahallede yine böyle çöp evler bulunmakta. Böylesi durumlarda ya da temizlikle ilgili herhangi bir konuda halkımızın bizleri bilgilendirmesini istiyoruz. Erzincan Belediyesi olarak kentimizin her noktasını temizliyoruz. Şehrin dört bir yanında çöp toplama çalışmalarımızın yanı sıra kaldırım kenarlarından oluşan otlar ve boş arsalarda oluşan çöplerde toplanıyor. Halkımızın Temizlik konusunda herhangi bir şikâyeti olduğunda 444 9 024 numaralı Erzincan Belediyesi Çağrı Merkezini aramalarını rica ediyoruz" dedi.