SÜLEYMAN SARAK’TAN BAŞKAN BAŞSOY’ İADE-İ ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Süleyman Sarak’tan Başkan Başsoy’ İade-i Ziyaret

1163 görüntülenme - Tarih: 28.04.2015    YAZDIR

Erzincan Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Süleyman Sarak ve yönetim kurulu üyeleri 29 Nisan Çarşamba günü Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti.

Başkan Başsoy’un daha önce kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Sarak “Bölgemiz ekonomisinin gelişmesi ve çağdaş bir yapıya kavuşması için yapılacak olan çalışmalarda, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise " Ticaret ve Sanayi Odamız, şehrimizde ticaretin gelişmesine yönelik ciddi çalışmalar yürütüyor, şahsınıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine üstlendikleri görevden dolayı tekrar başarılar diliyorum" dedi.