BİSİKLET YOLLARI İNŞASI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Bisiklet Yolları İnşası Devam Ediyor

1331 görüntülenme - Tarih: 28.04.2015    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için geçtiğimi yıl Hastahane bulvarında ve şehrimizin birçok bölgesinde inşa ettiği bisiklet yolları inşasına devam ediyor.

28 Nisan Salı günü Hastahane Bulvarında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Seçim beyannamemizde bulunan bisiklet yolu projesini hayata geçirmek üzere çalışmalara devam ediyoruz. Dünyanın birçok yerinde toplumlar daha az maliyetli ve daha sağlıklı ulaşım araçlarına yöneliyor. Bizler, Avrupa'nın modern kentlerindeki yaşamı örnek alıyoruz. Şehrimiz bisiklet kullanımı için çok elverişli bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Ayrıca geçtiğimiz yıl hemşehrilerimizin kullanımına açtığımız bu caddede yeşil alan çalışması da gerçekleştirerek bu caddeyi daha estetik bir hale getirdik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." Dedi.